4 ideer til julepynt der kan strikkes

Julens ankomst betyder, at kasserne med julepynt endelig kan tages frem. Men mangler du julepynt, eller trænger du til noget nyt, kan du vælge at strikke din egen pynt. På den måde kan du vide dig sikker på, at din julepynt er unik, og du får samtidig et hyggeligt juleprojekt at samle dig omkring. Mangler du inspiration til julepynten, kan du klikke her, og ellers får du herunder 4 bud på forskelligt julepynt, du selv kan strikke.

Hjemmestrikket julesok

Er der noget mere julet end en hjemmestrikket julesok hængende over pejsen? Du har garanteret set dem i en af de talrige amerikanske julefilm, hvor der altid hænger store flotte julesokker. Sokkerne kan bruges til julepynt såvel som kalendergaver. Og du kan selv sammensætte mønstre og farver ud fra præferencer, så sokken passer ind i dit hjem.

Strikket hjerte til juletræet

Hvis der er noget, som hører hjemme på et juletræ, så er det et julehjerte. Og i stedet for at købe de samme fabrikerede julehjerter som alle andre, kan du strikke dit eget hjerte lige ud fra din ånd. Det kan være stort, lille, rødt, grønt, ja du bestemmer helt selv, når det er dig, som står for produceringen.

Nissehuer til morgenmaden

Måske har i en tradition i familien om at samles adventsmorgener til hyggelig morgenmad eller måske laver i altid julebrunch juleaftensmorgen? I så fald kan du strikke små nissehuer til de blødkogte æg. Et fint lille indslag, som både pynter, julehygger og holder æggene varme.

Juleservietter til julemiddagen

Julemiddagen kræver et fint dækket bord. Det er en af de få gange om året, hvor man ikke behøver tone ned for farverne, traditionerne eller servicen. Hvis du vil have et nyt indspark til dit julebord, kan du vælge at strikke dine egne juledækkeservietter. De kan bådes lave i en retro og moderne stil alt efter, hvilket udtryk du går efter.