3 ideer til søde strikkede gaver til kæresten

Der findes næsten ikke noget hyggeligere end at strikke. Det er en dejlig afstressende hobby. Og det bedste er, at man kan strikke en masse dejlige ting, som man selv og andre kan få stor glæde af.

Vælger du selv at strikke gaven til kæresten, findes der mange gode ideer til, hvad du kan give dig i kast med. En strikket gave er personlig, og udviser kærlighed og omsorg, da der ligger et stort arbejde og mange tanker bag. Mangler du stadig andre gode gaveideer til kæresten, kan du klikke her.

Strik et halstørklæde

Er du nybegynder, eller har du måske ikke så meget tid til at få strikket gaven, så kan et halstørklæde være et godt sted at starte. Det er forholdsvist nemt at give sig i kast med, og så kan du selv eksperimentere med forskellige mønstre og farver. Vælg noget tykt og blødt garn til tørklædet som for eksempel uld.

En strikket hue

En hue er en smule mere kompleks at strikke end et tørklæde. Vil du strikke en hue, skal du bruge rundpinde i en størrelse, der både kan lave løse og faste masker. Der findes mange forskellige typer huer, så undersøg hvilken model du vil forsøge dig med. Du skal også vide, hvor stor huen skal være, så undersøg dette inden du går i gang.

Hjemmestrikket sweater

Vil du kaste dig ud i det helt store strikkeprojekt, kan du strikke kæresten en sweater. Skal du virkelig udfordres, kan du forsøge dig frem med at strikke en sweater med mønster eller et motiv. Det er et tidskrævende projekt, så her er det vigtigt at gå i gang i god tid. Det er også vigtigt, at du kender din kærestes mål eller størrelse, så du er sikker på at sweateren vil komme til at passe.